Podnikatelia a živostníci máte už pôžičku? Teraz si ju môžete refinancovať a  vymeniť za oveľa lacnejšiu. Nie ste spokojní s tým, koľko za svoju pôžičku platíte?  Čo takto refinancovať Vaše pôžičky prostredníctvom našej nebankovej spoločnosti?

V dnešnej dobe čím ďalej,  tým  viac podnikateľov a živnostníkov hľadá spôsoby, ktoré by im uľahčili život so splácaním už existujúcich pôžičiek. Mesačné splátky, ktoré treba platiť, sú možno príliš vysoké. Táto situácia je aktuálna hlavne v období dynamicky sa meniacej ekonomiky, kedy existuje tendencia starať sa o svoje financie pozornejšie a všeobecne preferovať znižovanie výdavkov.

Refinancovanie úverov je v súčasnosti najlepšou možnosťou pre všetkých, ktorí už pôžičku majú alebo len chcú šetriť či platiť menej. Prečo? Máme pre vás minimálne tri dobré dôvody:

  • 1. Môžete ušetriť: so správnou ponukou si môžete znížiť splátku, ktorú platíte Vašej banke každý mesiac 
  • 2. Oplatí sa to: presunom pôžičky získate výhodnejšiu ponuku a častokrát ušetríte aj na ďalších poplatkoch (poplatok za založenie alebo vedenie účtu).
  • 3. Je to pohodlné: s výhodnejšie ponukou sa už nemusíte báť, že budete mať príliš veľké splátky alebo vysoké úrokové sadzby.

Požiadať o refinancovanie online alebo telefonicky

O refinancovanie možno požiadať  online vyplnením žiadosti o úver. Neváhajte preto osloviť našu nebankovú spoločnosť

Potrebujem poradiť s financovaním | Online pôžička

Výhodná online pôžička pre podnikateľov a živnostníkov, ktorí potrebujú peniaze rýchlo. Rýchla pôžička s vybavením cez internet už od 3 000 €. Požiadajte o najrýchlejšiu online pôžičku a získajte úver ešte dnes.

Vyberte si službu o ktorú by ste mali záujem

Vyberte si hneď teraz

Výhodná a bezpečná pôžička, už od 5 000 €.
Bez sprostredkovateľa!

na mesačné splátky

ale vráťte až o 1 rok

pôžičku vrátite na konci